Home Новини сучасних технологій WhatsApp отримує нову функцію

WhatsApp отримує нову функцію

0

Додаток WhatsApp отримує нову функцію. Дана функція дозволить вам перевіряти факти пересланих повідомлень. Якщо вам відправили повідомлення із посиланням, то біля нього з’явиться лупа і ви зможете перевірити дане посилання в пошуку самостійно. З’явилось таке оновлення сьогодні.

WhatsApp отримує нову функцію

Перевіряти можна буде ті повідомлення, які були переслані 5 і більше людям, що б запобігти поширенню неправдивої інформації. А особливо, у сьогоднішній складній світовій ситуації щодо COVID-19. Як ми бачимо із зображення, на прикладі моделюється саме повідомлення із інформацією про новий вірус. Нова система перевірки буде перевіряти в інтернеті декілька веб-сайтів щодо достовірності інформації. Розробники сподіваються, що таким чином користувачі почнуть перевіряти надану їм інформацію та уникати неправдивих новин. Також така система допоможе виявляти ймовірні теорії змови.

Джерело: whatsapp

Рекомендуємо: Додаток Facebook Отримує Нову Функцію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version