Home Новини сучасних технологій Xiaomi патентує «двокомпонентний телефон»

Xiaomi патентує «двокомпонентний телефон»

0

Сьогодні був опублікований новий патент від Xiaomi. А саме, Xiaomi патентує «двокомпонентний телефон». Поданий патент до Китайського національного управління інтелектуальної власності.

Xiaomi патентує «двокомпонентний телефон»

І так, в патенті зазначається, що телефон складатиметься з корпусу, основної частини та знімного екрану. Даний екран можна знімати та підключати до смартфона. Якщо екран під’єднаний, то зовні телефон нічим не відрізняється від звичайних смартфонів. А якщо екран не з’єднано, то ми можемо бачити потрійну систему камер з світлодіодним спалахом під ним.

В даному патенті також є зображення окремо дисплея, внизу якого знаходяться подвійні порти, що з’єднуються із основним корпусом за допомогою штирів. Є ймовірність, що такий дисплей можна буде використовувати окремо від корпусу, але як це буде відбуватись поки невідомо.

І знову ж таки, варто відмітити, що отримання даного патенту ще не означає, що ми зможемо побачити пристрій в реальності. Нам залишається лише слідкувати за витоками інформації.

Джерело: letsgodigital

Рекомендуємо: Нові Навушники Від Xiaomi Отримали Сертифікацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version