Home Новини сучасних технологій Розкриті нові деталі Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Розкриті нові деталі Xiaomi Mi 10 Pro Plus

0

Про Mi 10 Pro Plus вже певний час ходять чутки. Він уже з’являвся на Geekbench та отримав номер моделі M2007J1SC. Також ми писали про заплановану Xiaomi віртуальну презентацію, на якій, 11 серпня, очікуємо реліз і даного телефону. Сьогодні, нам розкриті нові деталі Xiaomi Mi 10 Pro Plus.

Розкриті нові деталі Xiaomi Mi 10 Pro Plus

На сайті Weibo був розміщений скріншот TUV, на якому говориться про телефон серії Mi. На ньому йдеться про дві батареї, які забезпечують сумарну ємність акумулятора 4500 мАг. Інформацію про те, що Mi 10 Pro Plus отримає швидку зарядку на 120 Вт, ми отримували уже декілька разів. Якщо поєднати ці два моменти, то тут справді може йти мова про Mi 10 Pro Plus, так як завдяки двом батареям та швидкій зарядці, телефон до повного заряду можна буде зарядити за 15 хв.

Далі є ще один скріншот, який показує нам, що Xiaomi Mi 10 Pro Plus може знімати 10-бітові відео з роздільною здатністю 8К на HDR10.

Рекомендуємо: Xiaomi Розкрила Характеристики Дисплея Redmi 9 Prime.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version