Home Новини сучасних технологій Два прототипи складних iPhone пройшли внутрішні випробування на міцність

Два прототипи складних iPhone пройшли внутрішні випробування на міцність

0

Два прототипи складних iPhone пройшли внутрішні випробування на міцність, повідомляє тайванський веб-сайт Economic Daily News . Повідомляється, що нещодавно на заводі Foxconn у Шеньчжені, Китай, були проведені випробування складної шарнірної системи для двох різних iPhone.

Вважається, що перший складний iPhone, який пройшов тестування, є моделлю з двома екранами, що, ймовірно, є тим самим прототипом з двома дисплеями, про який повідомив Джон Проссер в червні 2020 року. Проссер пояснив тоді, що ця модель використовувала дві окремі панелі дисплея, з’єднані шарніром. Хоча прототип “iPhone” має два окремі дисплеї, з’єднані шарніром, Проссер стверджував, що панелі виглядають “досить суцільними та безшовними”.

Також слід зазначити, що Apple запатентувала пристрій з двома окремими дисплеями, які можна об’єднати, щоб створити єдиний складний пристрій із шарніром, який разюче схожий на подвійний складаний Apple.

Повідомляється, що другий прототип, який пройшов тестування, є розкладним, так само як Samsung Galaxy Z Flip або Moto RAZR від Lenovo. У звіті UDN стверджується, що ця модель розкладачки має використовувати гнучкий OLED-дисплей Samsung.У попередніх звітах також повідомлялося, що Apple замовила "велику кількість" зразків збірних дисплеїв мобільних телефонів Samsung для тестування.

Незрозуміло, чи мали два тестовані пристрої різні шарнірні системи. Тестові блоки мають бути оболонками з дуже обмеженими внутрішніми частинами, а не повністю працюючими пристроями. Це пов’язано з тим, що основною метою випробувань була оцінка довговічності розробленої компанією Apple шарнірної системи. У звіті зазначається, що зараз тестування завершилось, Apple, як очікується, оцінить, з якою з двох складних моделей продовжити, і лише одна буде перенесена в подальший розвиток.

Висновки цього звіту також відображаються дзеркальними джерелами, що говорили з Джоном Проссером . Проссер пояснив у нещодавньому відео Front Page Tech про те, що на випробуванні були два прототипи складних айфонів, включаючи один із двома панелями дисплея та одну розкладку з одним гнучким OLED-дисплеєм. Джерела Prosser також повідомили, що ці блоки пройшли випробування на міцність і зараз їх оцінює Apple.

У звіті від листопада 2020 року йдеться про те, що Apple надіслала Foxconn складні айфони для тестування складних підшипників з більш ніж 100 000 випробувань на відкриття та закриття, що, схоже, є аналогом нещодавно завершеного циклу випробувань. Враховуючи узгодженість чуток навколо складних айфонів з багатьох джерел, особливо пов’язаних з тестуванням, вони можуть бути більш надійними.

UDN прогнозує, що складний «iPhone» з’явиться не раніше кінця 2022 або 2023 року. Apple подала заявку на велику кількість патентів, що стосуються складного iPhone, починаючи з 2016 року, і, як видається, дуже ймовірно, що робота над складним «iPhone» прогресує.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


Exit mobile version