Реклама

Дверний дзвінок від Google доступний до покупки за 180 дол

Останні Новини

Дверний дзвінок другого покоління Nest Doorbell від Google доступний до покупки за 180 дол. Це дротовий дверний дзвінок, який значно менший за свого попередника, який живився від акумуляторів. Його розміри чудово підійдуть для розміщення у будь-яких місцях.

Отримав Google Nest Doorbell камеру із підтримкою HDR, яка за словами компанії запропонує користувачам справді чіткі зображення. Отримала камера і оновлені функції розпізнавання тих, хто знаходиться в кадрі. Тобто дзвінок зможе розпізнати чи перед ним тварина, людина, чи інший предмет. Таким чином значно зменшується кількість отримання невідповідних сповіщень. Присутня тут і підтримка двостороннього зв’язку та можливість запису повідомлення для відвідувачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як відрізнити дзвінки з Приватбанку від шахрайських дзвінків

Вивчаючи тему шахрайства у банківській сфері ми не раз доводили, що найчастіше користувачі розголошують свої дані саме через телефонні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -