Home Новини сучасних технологій Директор Redmi вважає завищеною ціну смартфона iPhone 12 Pro

Директор Redmi вважає завищеною ціну смартфона iPhone 12 Pro

0

Apple вчора презентували серію смартфонів iPhone 12, яка складається з чотирьох різних моделей – iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Як зазвичай, моделі iPhone 12 продовжують викликати неоднозначні реакції в галузі. Сьогодні ж надійшла інформація, що директор Redmi вважає завищеною ціну смартфона iPhone 12 Pro. Тепер детальніше.

Директор Redmi вважає завищеною ціну смартфона iPhone 12 Pro

Директор з продуктів Redmi Ван Тенг Томас поділився своїми думками щодо моделей iPhone 12. Хоча його думка цілком особиста, вона може вплинути на деяких покупців. Ван Тенг відзначив iPhone 12 як найбільший з чотирьох моделей оновлення. Це порівняно з iPhone 11. Apple використовували OLED-екран для 12 і 12 mini. Моделі також оснащені підключенням 5G та чіпсетом A14 Bionic. Пан Ван вважає, що з часом iPhone 12 отримає найбільший обсяг продажів.

З іншого боку, він висловив думку, що смартфон iPhone 12 Pro занадто дорогий, і передбачив, що це може бути найгіршою моделлю серед партії.

IPhone 12 mini оснащений 5,4-дюймовим екраном, тоді як iPhone 12 має 6,1-дюймовий екран. iPhone 12 Pro використовує 6,1-дюймовий дисплей, а iPhone 12 Pro Max має 6,7-дюймовий екран. Основною особливістю серії iPhone 12, безумовно, є підключення 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version