Home Новини сучасних технологій Основні моменти з презентації Apple “Hi, Speed!”

Основні моменти з презентації Apple “Hi, Speed!”

0

Протягом місяця після останньої події Apple сьогодні повернулася з іншою. На презентації було показано чотири нових iPhone і додатково новий HomePod. Для тих, хто вчора не дивився презентацію і пропустив головну інтернет-подію року, ми зібрали основні моменти з презентації Apple “Hi, Speed!”.

HomePod Mini

Apple розпочала презентацію, анонсувавши HomePod Mini – який, напевно, ви вже зрозуміли з назви, є меншою версією гучномовця HomePod.

Основні моменти з презентації Apple “Hi, Speed!”

Зосередження уваги Apple на HomePod Mini, безсумнівно, змушує вас купувати кілька пристроїв і розповсюджувати їх по дому – вони почали з підсумовування можливостей розумного будинку Siri, а потім ввели нову функцію під назвою “Intercom”, яка дозволяє передавати повідомлення на всі HomePods з вашого iPhone, Apple Watch, CarPlay або іншого HomePod. Помістіть два HomePods в одній кімнаті, каже Apple, і вони автоматично стануть стереопарами.

HomePod Mini коштуватиме 99 доларів і, як і більший аналог, буде випускатися у двох кольорах: білому та космічному сірому. Попереднє замовлення розпочнеться 6 листопада, а перші одиниці відправлятимуться після 16 листопада.

Чотири нових iPhone

Чому Apple оголошує про один новий iPhone, коли вони можуть оголосити про чотири?

У лінійці, яка, ймовірно, призведе до певної плутанини, Apple сьогодні анонсувала iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Пристрої стають трохи більшими, трохи захоплюючими та дещо дорожчими, коли ви йдете по лінії вниз.

Тут основна увага приділяється вдосконаленим дисплеям, вдосконаленим камерам (нічний режим на широких та надшироких камерах!) Та впровадження підтримки 5G у всій лінійці. Форм-фактор запозичує деякі ракурси у iPhone з минулих років, з рівними боками, які, ймовірно, нагадуватимуть про iPhone 4 або 5.

IPhone 12 Mini почнеться від $ 699 і буде оснащений 5,4-дюймовим дисплеєм, тоді як iPhone 12 почнеться з $ 799 з дисплеєм 6,1 “. IPhone 12 Pro почнеться від $ 999 з дисплеєм 6,1 дюйма, але він отримує корпус з нержавіючої сталі (порівняно з алюмінієм на непрофесійних моделях) та додаванням 12-мегапіксельного телеоб’єктива. IPhone 12 Pro Max стартуватиме від 1099 доларів, він оснащений величезним 6,7-дюймовим дисплеєм. Моделі Pro також оснащені лідарними датчиками, що дозволяє робити такі речі, як надшвидке фокусування в умовах недостатнього освітлення або 3D-сканування приміщення.

Дисплеї на всіх нових iPhone матимуть нову технологію "Керамічний щит", яку Apple побудувала у партнерстві з Corning, яка, на думку компанії, покращує шанси вашого пристрою пережити падіння в 4 рази. IPhone 12 і 12 Mini будуть в синьому, зеленому, червоному, білому та чорному кольорах; Тим часом 12 Pro та 12 Pro Max будуть випускатися у синьому, золотому, чорному та білому кольорах.

Всі чотири телефони працюватимуть на чіпі Apple A14 Bionic - тому самому, який встановлений на iPad Air, який компанія оголосила минулого місяця.

Фактичний початок продажів нових iPhone

Дати попереднього замовлення / доставки трохи заплутані - тому, якщо у вас вже вибрана модель, переконайтеся, що в календарі вказана правильна дата: iPhone 12 і 12 Pro піднімаються на попередні замовлення 16/10, доставка 23/10. Тим часом iPhone 12 Mini і 12 Pro Max виходять на попереднє замовлення 6/11 і поставляються 13/11.
Apple також зазначили, що продовжать продавати iPhone 11, знизивши базову ціну на $ 100 до $ 599.

MagSafe

MagSafe” повернувся! Типу. Ну, принаймні, по імені.

Позичивши назву в попередній системі зарядки ноутбуків Apple, нова система iPhone MagSafe дозволяє їй автоматично закріпити оптимальне місце на бездротовому зарядному пристрої, одночасно дозволяючи оснащуватись аксесуарами, такими як магнітні футляри.

Компанія також анонсувала зарядний пристрій MagSafe Duo (складний пристрій, призначений для заряджання iPhone і Apple Watch).

Відсутні адаптер живлення та навушники в коробці

Про це ходили чутки місяцями, але тепер це офіційно: Apple більше не буде включати навушники або адаптер живлення до iPhone. В якості своїх міркувань компанія називає потенційний вплив на навколишнє середовище, зазначаючи, що у світі вже існує "мільярди" сумісних зарядних пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version