Home Новини сучасних технологій Компанія Beats представила бюджетні спортивні навушники Flex

Компанія Beats представила бюджетні спортивні навушники Flex

0

Сьогодні, компанія Beats представила бюджетні спортивні навушники Flex. Пристрій не відноситься до категорії повністю бездротових (TWS), але, з одного боку, для спортивних моделей таке виконання цілком стандартно, а по-друге, вартість новинки невелика – всього $ 50.

У Beats анонсували Flex саме сьогодні не просто так. Прем’єра відбулася відразу після анонса iPhone 12, iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro, що логічно, враховуючи відсутність таких навушників у Apple. Так що вибираючи собі новий iPhone, користувачі, можливо, зацікавляться і цими навушниками.

Компанія Beats представила бюджетні спортивні навушники Flex

Beats Flex, як і багато подібних моделі, оснащені магнітами: коли обидва навушника з’єднуються, відтворення звуку припиняється. Автономність пристрою становить 12 годин – однієї зарядки повинно вистачати на повний робочий день і дорогу від дому до роботи і назад.

Зарядка здійснюється від порту USB-C (у попередній моделі Beats X використовувався роз'єм Lightning). Також підтримується швидка зарядка: 10 хвилин підключення до порту USB-C дає 1,5 години роботи. У Beats Flex присутній чіп Apple W1 для миттєвого підключення до iPhone або iPad.

Новинка вже доступна для попереднього замовлення в США, а роздрібні продажі стартують 23 жовтня. Колірних виконань, як видно на зображенні вище, передбачено чотири.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version