Home Новини сучасних технологій Samsung запатентували смартфон з подвійним складним форм-фактором

Samsung запатентували смартфон з подвійним складним форм-фактором

0

Відомо, що Samsung є провідним гравцем на ринку складних смартфонів. Південнокорейський технічний гігант – єдина компанія, яка продає у світі два різні форм-фактори складних телефонів. Сьогодні з’явилася документація, згідно якої, Samsung запатентували смартфон з подвійним складним форм-фактором.

Samsung запатентували смартфон з подвійним складним форм-фактором

Як і більшість патентів, цей теж був розкритий компанією LetsGoDigital. Samsung Display подав цей патент на дизайн у вересні 2018 року в KIPO (Корейське відомство інтелектуальної власності).

Однак він був опублікований лише 6 жовтня 2020 року, тобто більше двох років з дня його подання.

Цей патент візуалізує складний смартфон, що складається, із подвійними точками складання. Іншими словами, він схожий на прототип складного телефону, продемонстрований Xiaomi на початку 2019 року. Однак той, який демонструє Samsung Display, набагато кращий з підставкою та міцними петлями для «режиму Flex», представленого в Galaxy Z Flip та Galaxy Z Fold2.

Тим не менш, ми хотіли б ще раз нагадати, що цей патент подано компанією Samsung Display, а не компанією Samsung Electronics, яка виробляє телефони. Таким чином, патент на конструкцію не включає камери, порти, динаміки і навіть клавіші гучності / живлення.

Тому Джузеппе Спінеллі, графічний дизайнер у LetsGoDigital, включив деякі зниклі речі у свої тривимірні візуалізації, які містяться в цій статті.

Сказавши це, цей дизайн може ніколи не бути прийнятим. Це тому, що патент на дизайн належить Samsung Display, а не Samsung Electronics. Отже, якщо Samsung Electronics планує запровадити подібний форм-фактор, будуть певні зміни в дизайні.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version