Home Новини сучасних технологій Відомий вигляд смартфона Samsung Galaxy Z Flip 5G

Відомий вигляд смартфона Samsung Galaxy Z Flip 5G

0

Раніше, в червні, смартфон Galaxy Z Flip 5G отримав сертифікацію Bluetooth SIG та з’явилися його характеристики в TENAA. Сьогодні ж, TENAA оновили дані пристрою і нам став відомий вигляд смартфона Samsung Galaxy Z Flip 5G. Виходячи із наданих зображень, зрозуміло, що дизайн смартфон не отримає ніяких змін і він буде ідентичним до оригінального Z Flip.

Відомий вигляд смартфона Samsung Galaxy Z Flip 5G

Нагадуємо характеристики смартфона.
Смартфон Samsung Galaxy Z Flip 5G отримає 6,7-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 1080х2636 пікселів. Вторинний дисплей також AMOLED, його розмір 1,05-дюйма з роздільною здатністю 112 х 300 пікселів.
Основна відмінність між 5G смартфоном та оригіналом — процесор. Новинка отримає Snapdragon 865+, в той час як оригінальний смартфон працює на Snapdragon 855. Він отримав 8ГБ оперативної пам’яті та 256ГБ внутрішньої.

На зворотній стороні смартфона розміщена подвійна камера з основною на 12 Мп + додатковою на 10Мп. Фронтальна камера на 12 Мп. Смартфон керується OC Android 10 та має зчитувач відбитків пальців. Живитися смартфон буде від акумулятора ємністю 2500мАг + 704мАг.
Реліз смартфона запланований на 5 серпня, тоді відбудеться презентація Unpacked, де буде презентовано новинки від Samsung.
Ціна смартфона поки не розголошується.

Рекомендуємо: Samsung розробляє титанову версію Galaxy Watch.

Джерело: tenaa

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version