Home Новини сучасних технологій Реліз смартфона OnePlus Nord вже близько

Реліз смартфона OnePlus Nord вже близько

0

Раніше ходила чутки про смартфон OnePlus Z, який навіть вспів засвітитися на Geekbench. Згодом смартфон перейменували в Nord. Але офіційного підтвердження не було до вчорашнього дня. Вчора OnePlus випустили відео, в якому йдеться про новинку і там ми побачили справжній вигляд смартфона. Як повідомили в компанії, реліз смартфона OnePlus Nord вже близько і відбудеться він 7 липня.

На даний момент, нам відомо, що смартфон отримає 6,55-дюймовий Super AMOLED екран з частотою оновлення 90Гц. Працювати Nord буде Snapdragon 765G з оперативною пам’яттю на 6ГБ та внутрішньою на 128ГБ. Керує OC Android 10.
Також він отримав потрійну камеру, з основною на 64Мп + 16Мп + 2Мп та подвійну селфі-камеру: 32МП та 8 МП. Живитися смартфон буде від акумулятора на 4300мАг з підтримкою швидкої зарядки на 30Вт. OnePlus Nord буде коштувати менше 500 дол.

Рекомендуємо: OnePlus 8T Pro отримає швидку зарядку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version