Home Новини сучасних технологій Apple більше не продає навушники та бездротові колонки інших компаній

Apple більше не продає навушники та бездротові колонки інших компаній

0
Apple більше не продає навушники та бездротові колонки інших компаній

Apple більше не продає навушники та бездротові колонки інших компаній, таких як Sonos, Bose та Logitech, оскільки готується випустити HomePod та AirPods Studio.

За результатами перевірок, здійснених Bloomberg, наприкінці вересня Apple видалила навушники та динаміки від Bose, колонки від торгової марки Logitech Ultimate Ears та динаміки Sonos з Інтернет-магазину Apple. Пошук цих товарів, які раніше продавалися в Інтернеті та в роздрібних магазинах, не приносить результатів.

Протягом останніх кількох днів співробітників роздрібних торгових точок Apple також просили забрати сторонні аудіопродукти з полиць. Роздрібні магазини та Інтернет-магазин продовжують пропонувати навушники та динаміки із брендом Beats поряд із Apple AirPods та ‌HomePod‌.

Apple робила подібні дії в минулому, виключаючи запаси фітнес-трекерів напередодні запуску Apple Watch. Apple повідомила Bloomberg, що регулярно вносить зміни до продуктів, які вона пропонує, коли з’являються нові сторонні аксесуари та змінюються потреби клієнтів.

Подейкують, що Apple працює над кількома новими аудіопродуктами, включаючи менший недорогий HomePod та висококласні навушники Apple, які продаватимуться разом із AirPods‌ та AirPods Pro.

Очікується, що обидва ці нові продукти з’являться до кінця року, а вилучення сторонніх аудіопродуктів з Інтернет-магазину свідчить про те, що ми можемо побачити нові аудіопристрої Apple найближчим часом, можливо, під час презентації iPhone 12, яка запланована на жовтень.

Рекомендуємо: В Серії Apple IPhone 12 Буде Ще Один Невідомий Смартфонів.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version