Home Новини сучасних технологій Опубліковано перший огляд дисплея та якості звуку смартфона Nokia C3

Опубліковано перший огляд дисплея та якості звуку смартфона Nokia C3

0
Опубліковано перший огляд дисплея та якості звуку смартфона Nokia C3

Раніше ми повідомляли, що Nokia запустили смартфон C3. Через певний час, було опубліковано відео із оглядом продуктивності цього смартфона. Сьогодні ж, на порталі nokiapoweruser було опубліковано перший огляд дисплея та якості звуку смартфона Nokia C3.

Nokia C3 має 5,99-дюймовий (15,2 см) дисплей HD +. На Nokia C3 ви можете керувати насиченістю кольорів, переходячи до налаштувань дисплея. Дисплей має достатню яскравість, завдяки якій його можна читати навіть на відкритому повітрі.

Дисплей Nokia C3 виглядає добре відкаліброваним і пропонує хороший контраст і кольорове зображення. Для цінового діапазону він належить дисплею, як видається, сильним боком Nokia C3.

Вихід звуку хороший через динамік, який знаходиться поруч із селфі-камерою на Nokia C3. Хоча це не найгучніше, якість звуку залишається гарною навіть при максимальній гучності. Ви можете переглянути відео нижче, щоб побачити огляд у дії.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version