Home Новини сучасних технологій Очікується нове видання смартфона Huawei Nova 7 SE

Очікується нове видання смартфона Huawei Nova 7 SE

0
Очікується нове видання смартфона Huawei Nova 7 SE

Згідно останньої інформації щодо компанії Huawei, можна говорити про те, що очікується нове видання смартфона Huawei Nova 7 SE Vitality Edition. Декілька місяців тому, на сайті сертифікації TENAA, з’явився смартфон із номером моделі CDN-AN00. Якщо вірити чуткам, то це і є смартфон Huawei Nova 7 SE Vitality Edition.

Також, є певна інформація про майбутні характеристики нового видання. І так, Huawei Nova 7 SE Vitality Edition працюватиме на чіпсеті Dimensity 800U. Оперативна пам’ять, ймовірно, складе 8 Гб, а вбудована — 128 Гб. Дисплей очікується із діаметром 6,5 дюйма, роздільною здатністю Full HD + та співвідношенням сторін 20: 9. Операційна система очікується Android 10 з останньою версією EMUI. Акумулятор отримає номінальну ємність 3900 мАг. Можлива і підтримка швидкої зарядки 40 Вт.

Щодо камер, то смартфон буде обладнаний 16-мегапіксельною фронтальною камерою та квадро-камерою на задній панелі із датчиками 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Смартфон Nova 7 SE Vitality Edition очікується найближчим часом, то ж будемо слідкувати за офіційним підтвердженням наявної інформації.

Рекомендуємо: Apple більше не продає навушники та бездротові колонки інших компаній.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version