Home Новини сучасних технологій Опубліковано відео навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Опубліковано відео навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

0
Опубліковано відео навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Не так давно, ми отримали інформацію про можливий запуск нових навушників від компанії Xiaomi. Минулого тижня, уже були розкриті специфікації даних навушників – Mi Air 2 Pro. І ось сьогодні, на сайті Weibo, було опубліковано відео навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro, що повністю розкриває навушники перед запуском.

https://itech.co.ua/wp-content/uploads/2020/10/mi-air-2-pro-hands-on-leak.mp4

Найперше, з даного відео, ми бачимо, що для включення режиму шумопоглинання на Mi Air 2 Pro смартфон не потрібен. Для цього потрібно просто натиснути та утримувати задню панель навушників. Також, дане відео розкриває нам інформацію щодо режимів зменшення шуму, а саме, що їх буде три — активне шумопоглинання, пасивне шумопоглинання та шумопоглинання навколишнього середовища. Варто зазначити, що режим активного шумопоглиння буде доступний лише при використанні двох навушників одночасно.

Щодо раніше розкритої інформації про функцію ANC Mi Air 2 Pro, то навушники отримають гібридне цифрове шумопоглинання, а також інтенсивність шумозаглушення 35 дБ.

Джерело: weibo

Рекомендуємо: Huawei назвали смартфони, які отримають HarmonyOS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version