Home Новини сучасних технологій В серії Apple iPhone 12 буде ще один невідомий смартфонів

В серії Apple iPhone 12 буде ще один невідомий смартфонів

0
В серії Apple iPhone 12 буде ще один невідомий смартфонів

У жовтні ми очікуємо прем’єри нового iPhone 12, і багато джерел погоджуються, що вона відбудеться 13 жовтня. Цікаво, що з 5 жовтня компанія почне поставляти серії iPhone 12 партіями для роздрібних продавців, щоб розпочати продажі з 23 жовтня. Але найголовніше питання: що буде на презентації? Які смартфони покаже Apple і які технологічні інновації вони несуть на борту? Незважаючи на те, що про нову продукцію багато говорять, є ймовірність того, що у компанії все-таки є один козир. Останні чутки повідомляють, що в серії Apple iPhone 12 буде ще один невідомий смартфонів, а точніше їх всього в серії буде п’ять.

Донедавна вважалося, що цього року вийдуть чотири нові iPhone. Він включає iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max та iPhone 12 mini. Але веб-сайт Winfuture, посилаючись на дилерів, повідомив, що буде п’ять нових смартфонів, і один з них буде позиціонуватися як модель початкового рівня.

Звичайно, це буде «бюджетний смартфон» у розумінні Apple. Як це буде називатися, невідомо. Серед ознак найбільш доступного iPhone є широка кольорова гама. Також повідомляється, що смартфон буде доступний в декількох кольорах: чорному, синьому, білому, кораловому, жовтому та червоному. Він буде доступний у трьох версіях пам'яті: 64 ГБ, 128 ГБ та 256 ГБ.

Що стосується більш дорогих моделей, вони не запропонують такого різноманіття кольорів. Все класично: білий, чорний та срібний. Всі вони будуть доступні у версіях із 64/128/256 ГБ вбудованої пам'яті.

Що ж, нам залишається тільки очікувати на 13 жовтня і перевірити сьогоднішні чутки.

Джерело: Winfuture

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version