Home Новини сучасних технологій Додаток WhatsApp отримав нову корисну функцію

Додаток WhatsApp отримав нову корисну функцію

0
Відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp

Сьогодні ми дізналися, що додаток WhatsApp отримав нову корисну функцію, яка отримала назву “Завжди вимкнутий звук”, новий інтерфейс “Використання пам’яті” та “Медіа-інструкції” у збірці v2.20.201.10 для Android, повідомляє WABetaInfo.

Завжди без звуку

Іноді нам не потрібні сповіщення з певних бесід. Отже, WhatsApp пропонує опцію під назвою “Без звуку”. Найбільша тривалість, доступна на даний момент для стабільних збірок, становить 1 рік. Але в останній бета-версії компанія нарешті додала опцію “Завжди”.

Ми не впевнені, коли ця опція потрапить на стабільний канал, оскільки вона все ще не працює для всіх користувачів бета-версії.

Інтерфейс користування сховищем

Остання бета-версія WhatsApp також пропонує новий інтерфейс “Використання сховища” з більшою кількістю деталей, ніж попередній вигляд. Угорі на цій сторінці розміщений сучасний бар з інформацією про використання. Нижче є можливість очистити непотрібні файли разом із двома рядками всіх отриманих файлів із підтримкою сортування.

Потім є список бесід із розмірами, згаданими праворуч. Цей розділ також включає рядок пошуку вгорі, щоб користувачі могли легко шукати потрібні чати.

Вказівки щодо засобів масової інформації

І останнє, але не менш важливе: WhatsApp для Android Beta v2.20.201.10 також додає «Медіа-інструкції», як і в Instagram, щоб допомогти користувачам вирівняти наклейки та тексти під час редагування зображень, відео та GIF-файлів.

Рекомендуємо: WhatsApp Тестує Нову Функцію Біометричної Автентифікації.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version