Home Новини сучасних технологій Показано перші живі фото мобільної відеокарти GeForce RTX 3070

Показано перші живі фото мобільної відеокарти GeForce RTX 3070

0

Не так давно, Nvidia представила свої нові відеокарти GeForce RTX 3000, як вже тривалий час, навколо них відбувається багато галасу. Спочатку з’явилася інформація, що новинки будуть в дефіциті, потім з’явилася інформація, що вони не справляються із сучасними іграми. В загальному, щось в Nvidia пішло не так з цими картами, хоча вони показують і досить хороший результат. Але добре, зараз новина про інше. Сьогодні деякі джерела інформації, а точніше два, підтвердили існування мобільної відеокарти GeForce RTX 3000. Крім цього, було показано перші живі фото мобільної відеокарти GeForce RTX 3070. На фото нижче якраз вона і є. Варто відзначити, що відеокарта отримала 8 ГБ пам’яті GDDR6.

Показано перші живі фото мобільної відеокарти GeForce RTX 3070

Інших подробиць поки немає. Сам GPU GA104, що лежить в основі RTX 3070, містить 6144 ядра CUDA, але у настільної карти активні лише 5888 ядер. Скільки ядер буде у мобільної 3D-карти, поки невідомо. Останні два покоління відеокарт Nvidia виділяються тим, що мобільні карти практично ідентичні настільним.

Однак покоління Ampere відрізняється від попередніх підвищеним енергоспоживанням. Та ж настільна RTX 3070 енергоспоживанням 220 Вт, що співвідноситься з RTX 2080. Тобто, мобільна RTX 3070 цілком може отримати практично ті ж характеристики, що й настільна, хіба що частоти будуть знижені. А ось щодо RTX 3080 є великі сумніви: така відеокарта в мобільному вигляді може просто не вийти або ж вийти з істотно урізаними параметрами.

Очікується, що мобільні карти Ampere будуть представлені на початку наступного року на виставці CES 2021.

Джерело: videocardz, Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version