Home Новини сучасних технологій Компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X

Компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X

0

Сьогодні компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X. Очікувалося, що планшет оновлять як апаратно, так і зовнішньо. Але реальність така, що чогось надзвичайного ми не побачимо.

Компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X

Як виявилося, головне нововведення – однокристальна система SQ2, яка повинна стати трішки краще SQ1. При цьому Microsoft не стала акцентувати увагу на вдосконаленнях, обумовлених зміною платформи (вона, нагадаємо, є варіантом SoC Qualcomm Snapdragon 8cx другого покоління, тільки без модему 5G) – повідомляється лише про те, що автономність повинна скласти 15 годин.

https://www.youtube.com/watch?v=_QobdWOa02o

Що стосується нового колірного виконання, то мова про платиновий варіант, який передбачений для інших пристроїв лінійки Surface. Інші характеристики не змінилися: планшет все так же оснащується 13-дюймовим екраном PixelSense здатністю 2880 х 1920 пікселів, двома портами USB-C і роз’ємом Surface Connect, модемом LTE.

Оновлений Surface Pro X вже доступний для замовлення в США, а в продаж надійде 13 жовтня в чотирьох наступних конфігураціях:

• SoC SQ1, 8 Гб оперативної пам'яті, 128 ГБ флеш-пам'яті, $ 1000.;

• SoC SQ1, 8 Гб оперативної пам'яті, 256 ГБ флеш-пам'яті, $ 1300.;

• SoC SQ2, 16 ГБ ОЗУ, 256 ГБ флеш-пам'яті, $ 1500.;

• SoC SQ2, 16 ГБ ОЗУ, 512 ГБ флеш-пам'яті, $ 1800.

Рекомендуємо: Microsoft Відмовляється Від Оновлення Windows 10.

Джерело: theverge

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version