Home Новини сучасних технологій Експерти розказали, чи можна розряджати батарею смартфона до нуля

Експерти розказали, чи можна розряджати батарею смартфона до нуля

0

Одного разу, можливо, ви хотіли час від часу дозволяти телефону розряджатися до кінця, щоб допомогти акумулятору відновити рівень заряду. Хоча це не така велика проблема в сучасних батареях телефону, але є деякі “АЛЕ”.

Насправді розрядка акумулятора до кінця може спричинити хімічні реакції, які з часом можуть скоротити термін служби батареї. Щоб уникнути повного розряду, система управління акумулятором включає функції безпеки, які вимикають телефон, коли він безпечно досягає рівня енергії вище нуля. Ви думаєте, що досягли нуля лише тоді, коли бачите останнє попередження про низький заряд акумулятора.

Якщо ви хочете активніше контролювати стан здоров’я акумулятора, підключіть телефон, коли рівень заряду акумулятора знизиться приблизно на 30%, що значно перевищує стрессово низький рівень заряду. Відповідно, розряджаючи смартфон до нуля, ви робите тільки гірше для акумулятора, хоча ви це й помітите не зразу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version