Home Новини сучасних технологій Elden Ring б’є рекорд і вже має 12 мільйонів копій по всьому...

Elden Ring б’є рекорд і вже має 12 мільйонів копій по всьому світу

0

Elden Ring зафіксувала понад 12 мільйонів проданих копій менш ніж за місяць і стала величезним комерційним успіхом. Інформацію оприлюднили Bandai Namc та розробник From Software у вівторок увечері (16) у прес-релізі. Завдяки продуктивності Elden Ring з великим відривом займає місце Dark Souls 3 як найбільш продавану гру Bandai Namco (за найкоротший час) в історії компанії. Гра, випущена 25 лютого і доступна для ПК (Steam ), PlayStation 4 ( PS 4 ), PlayStation 5 ( PS 5 ), Xbox One і Xbox Series S (X / S ) , вважався одним з найбільш очікуваних випусків року .

Завдяки успіху нова RPG перевершила обсяг продажів Dark Souls 3 за той же період: попередній рекорд становив три мільйони копій майже через місяць після запуску. Elden Ring також випередив такі імена, як Skyrim , God of War і The Legend of Zelda: Breath of the Wild , які досягли позначки в 10 мільйонів копій через кілька місяців після виходу.

Вже на платформі Steam Elden Ring зафіксував пік з понад 953 000 одночасних гравців і зарекомендувада себе як шоста за найпопулярнішою ігрою одночасно в історії платформи, випередивши New World і Valheim . Згідно з опитуванням SteamDB , він поступається лише Cyberpunk 2077 , DotA 2 , Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) , Lost Ark і PUBG .

Також нещодавно було опубліковані зображення відеокарти MSI Radeon RX 6800 XT Gaming X Trio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version