Home Новини сучасних технологій Як збільшити безпеку на iPhone?

Як збільшити безпеку на iPhone?

0

Всі і так знають, що телефони бренду Apple надійніше захищені від різних шкідників, аніж інші смартфони. Але сьогодні ми коротко розповімо про декілька додаткових дій, щоб безпека ще трохи збільшилась.

По-перше, варто вимкнути доступ до Центру управління. Звісно, не взагалі, а лише тоді, коли телефон заблокований. Користувачі знають, що навіть з вимкнутим заблокованим екраном доступ до управління є, тобто людина може увімкнути ліхтарик, відкрити камеру чи інші потрібні програми такого роду. Але для чого це потрібно, якщо безпека важливіша? Щоб виконати дану дію, потрібно зайти в налаштування, натиснути на розділ Face ID/Touch ID та код, далі заходите в Центр управління і вимикаєте функцію. Все готово.

Цікаво: Розкрито інформацію про вартість майбутніх смартфонів Apple iPhone 14

Наступне, що потрібно зробити, це вимкнути точне місцезнаходження. Багато програм на телефоні просять після установки доступ до геолокації. Щоб не наражати себе на небезпеку краще ці дозволи заборонити. Для цього також потрібно зайти в налаштування, відкрити параметри доступу, далі конфіденційність, а там уже зайти в доступ до служб позиціонування. Як побачите список програм, натискайте по черзі кожну, яка вас цікавить і вимикайте доступ до місцезнаходження.

Ну і останнє - двофакторна автентифікація. З цією функцією буде в два рази тяжче дістатись до інформації у вашому телефоні. Заходимо у ті ж самі налаштування, вибираємо розділ паролі і безпека, далі вмикаємо двофакторну автентифікацію. Після цього вам обов'язково потрібно обрати номер телефону, який буде сповіщений у разі злому. На завершення вводите код і користуєтесь.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version