Home Новини сучасних технологій Фітнес-браслети Xiaomi Mi Band 5 вибухаю під час заряджання

Фітнес-браслети Xiaomi Mi Band 5 вибухаю під час заряджання

0

У мережі з’явилася інформація, що фітнес-браслети Xiaomi Mi Band 5 вибухаю під час заряджання.Це досить неприємний дзвіночок для власників розумних браслетів від Xiaomi.

Один з користувачів соціальної новинного ресурсу Reddit поскаржився на Xiaomi Mi Band 5 і опублікував фотографію повністю вигорілого гаджета.

Фітнес-браслети Xiaomi Mi Band 5 вибухаю під час заряджання

Історію вже почали порівнювати з першими скаргами на пожежонебезпечний Galaxy Note7, це. смартфон став головним фіаско Samsung за багато років на мобільному ринку.

Неприємний інцидент стався з міжнародною версією Xiaomi Mi Band 5. За словами Михеля Кости (Michele Costa), це оригінальний пристрій, не підробка, з браслетом не поводився неправильно і використовував тільки фірмовий кабель і зарядний пристрій.

Гаджет вибухнув під час зарядки на столі. Після того, як браслет загорівся, злякавшись користувач скинув гаджет на підлогу і наступив на нього.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version