Home Новини сучасних технологій Продовження популярної гри Dishonored знаходиться в розробці

Продовження популярної гри Dishonored знаходиться в розробці

0

Співавтор франшизи Dishonored Харві Сміт (Harvey Smith) в недавній розмові з іспанським виданням Vandal розповів про те, що в даний час працює над новою грою в студії Arkane в Остіні. Нагадаємо, що Arkane Studio, відповідальна за франшизи Prey і Dishonored, складається з двох команд: Arkane Lyon і Arkane Austin. Також стало відомо, що продовження популярної гри Dishonored знаходиться в розробці.

З Arkane Lyon Сміт пішов в 2016 році, коли закінчив створення Dishonored 2. Саме ця студія зараз працює над тимчасовим шутером Deathloop, вихід якого призначено на 21 травня 2021 року. «Я не працюю над Deathloop, я займаюся чимось іншим. Я працюю з хлопцями, які зробили Dishonored і Prey », – пояснив він.

В даний час Arkane Studio наймає співробітників для роботи над immersive sim з бюджетом AAA-рівня. Швидше за все, це і є наступна гра Arkane Austin.

Там же Харві Сміт поділився своїми думками про придбання ZeniMax Media корпорацією Microsoft. Змін в Arkane Studio він поки що не бачать, але вважає, що власник платформи Xbox є ідеальним партнером: «Якби я уявив собі ідеального партнера, при виборі між усіма видавцями і людьми, які на них працюють, мені було б дуже важко знайти кращого партнера для Bethesda, ніж Microsoft. Вони ідеально підходять один одному ».

Угода з купівлі ZeniMax Media завершиться в цьому році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version