Home Новини сучасних технологій Фірмовий додаток Київстар не задовольняє потреби користувачів

Фірмовий додаток Київстар не задовольняє потреби користувачів

0

Компанія Київстар запустила додаток “Мій Київстар” для того, щоб зменшити навантаження на операторів та фірмові магазини. Крім цього, додаток був задуманий для полегшення користування послугами оператора відкриваючи доступ до більшої кількості інформації та послуг компанії. Хоча ідея і була реалізована, але вона не настільки досконала, як очікували користувачі. В певних ситуаціях можна сказати, що фірмовий додаток Київстар не задовольняє потреби користувачів.

Не можна говорити, що він взагалі непотрібен, або ще щось подібне до цього, але він, на думку більшості користувачів, не відповідає сучасним вимогам якості та стабільності. Достатньо переглянути коментарі користувачів в Google Play, як вже зрозуміло, що відсоток задоволених користувачів не такий вже й великий.

В основному, всі скарги користувачів стосуються швидкості роботи додатку та його стабільності. Для прикладу можна ознайомитися із останніми коментарями.

Як бачимо, один користувач поставив оцінку не з найкращих. Він незадоволений тим, що додаток довго відкривається і надзвичайно багато кодів підтвердження. Також він зачепив офіційних представників компанії.

Фірмовий додаток Київстар не задовольняє потреби користувачів

Ще один користувач скаржиться на те, що додаток довго "висить", нічого "не грузить". Ну, нижче все детально описано.

Як і попередні користувачі, скарги стосуються не "адекватної" роботи додатку. Користувач відмітив ще й зв'язок, інтернет, тарифи і обслуговування.

Знову проблема із стабільністю додатка. Користувач звернув увагу на те, що інтернет не завжди працює і "послуги жахливі" .

Чергові скарги на додаток, а точніше на те, як він працює. Один користувач назвав його "старою праскою", а інший взагалі не рекомендує щось робити в додатку.

Знову скарга на автентифікацію, а точніше на багаторівневий захист, який зводить з розуму.

Ще один користувач повідомляє, що додаток не виконує ту функцію, заради якої він її встановлював.

Як бачимо, в більшості випадків всі проблеми стосуються того, що додаток нестабільний і надзвичайно повільний. Багато користувачів відмічають, що в додатку надзвичайно довгий і складний процес автентифікації.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version