Home Новини сучасних технологій Флагманські смартфони Samsung можуть отримати абсолютно новий спосіб складання

Флагманські смартфони Samsung можуть отримати абсолютно новий спосіб складання

0

Останні витоки та тизери говорять про те, що складні пристрої Samsung найближчого майбутнього все ще матимуть зовнішні дисплеї. Наприклад, нещодавня підказка вказує на Galaxy Z Fold3 з більш компактним 7-дюймовим основним дисплеєм та 4-дюймовим додатковим екраном. Також сьогодні надійшла інформація, що флагманські смартфони Samsung можуть отримати абсолютно новий спосіб складання. Але про це трошки пізніше.

Флагманські смартфони Samsung можуть отримати абсолютно новий спосіб складання

Крім того, може бути “Z Fold Lite” – можливо, довгоочікуваний складний від цього виробника “доступний” першого покоління – з однаковими розмірами, хоча його власний основний екран може мати більш крихке покриття CPI, а не UTG ( захисний шар для цієї нової складної і, імовірно, надтонкої панелі LTPO TFT), яка очікується для її передбачуваного флагманського колеги.

Нарешті, зараз передбачається, що Galaxy Z Flip другого покоління залишиться на 6,7 дюйма для власного гнучкого дисплея, хоча, можливо, очікується більша 3-дюймова панель для зовнішньої поверхні.

Ця нова розкладачка може дебютувати в третьому кварталі 2021 року, як і " Z Fold3 ", тоді як Z Fold Lite може вийти на ринок набагато раніше, в перші 3 місяці того ж року.

Хоча ці передбачувані характеристики будуть бажаними вдосконаленнями, південнокорейський гігант може працювати над чимось ще кращим для наступників цих гіпотетичних пристроїв. Вони передбачають нові запатентовані конструкції для того, що можна було б назвати версіями з трьома складаннями серії Z Fxxx.

Складання у дві точки - пропозиція від Samsung

Вони включають дисплеї, які складаються всередину на 2 точки, а не просто посередині, як у сучасних моделях. Це передбачає низку переваг, не в останню чергу, що для цього потрібен лише 1 чотирикутник задньої камери на пристрій, оскільки дві третини їх одинарного дисплея можуть виступати в якості "екрану селфі" для цього випадку використання.

Крім того, це означає, що той самий екран повністю захищений, коли пристрій згортається та потрапляє в кишеню. Потім знову, як Samsung тільки подав цей новий IP з патентів і товарних знаків США (USPTO) в травні 2020 року , це може зйаняти деякий час , перш ніж він вибере для себе наступного смартфона з лінійки Z Fold або Flip.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version