Home Новини сучасних технологій Опубліковано нові подробиці сматфона Samsung Galaxy Z Fold Lite

Опубліковано нові подробиці сматфона Samsung Galaxy Z Fold Lite

0
Опубліковано нові подробиці сматфона Samsung Galaxy Z Fold Lite

Очікується, що в наступному році серія Samsung Galaxy Z Fold помітно розшириться. Поряд з Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip наступного покоління, який повинен вийти під назвою Galaxy Z Flip 3, Samsung також представить більш доступний смартфон під назвою Galaxy Z Fold Lite. Сьогодні було опубліковано нові подробиці сматфона Samsung Galaxy Z Fold Lite.

Як повідомляють джерела, Galaxy Z Fold Lite стане першим складним пристроєм Samsung, випущеним в наступному році. Він буде представлений в першому кварталі року, можливо, разом з серією Galaxy S21 або в ході окремого заходу Galaxy Unpacked.

Якщо вірити джерелу, Galaxy Z Fold Lite буде поставлятися з 7-дюймовим гнучким екраном з безбарвною поліімідною плівкою (CPI) замість ультратонкого скла (UTG). Зовнішній екран матиме діагональ 4 дюйми.

https://twitter.com/cozyplanes/status/1334515455831257094

Також повідомляється, що Samsung Galaxy Z Flip 3 очікується в третьому кварталі 2021 року. У витоку йдеться, що у нього буде 6,7-дюймовий екран, який буде захищати ультратонкі скло UTG. Зовнішній екран повинен мати діагональ 3 дюйми, тоді як у оригінального Galaxy Z Flip зовнішній екран має діагональ 1,1 дюйма.

Потім вийде Galaxy Z Fold 3, який отримає екран діагоналлю 7 дюймів, який буде захищати ультратонке скло, а зовнішній екран буде 4-дюймовим.

Цьому смартфону приписують підекранну фронтальну камеру і підтримку стилуса S Pen.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version