Реклама

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO, який ми втратили назавжди. Слайдера з апаратною клавіатурою QWERTY на живих фото.

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO

Компанія Sony Ericsson, що стала згодом Sony Mobile Communications, була одним з основоположників індустрії мобільних телефонів, а потім і смартфонів. Однак з часом слава її померкла.

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO

Тепер в мережі з’явилася добірка фотографій цікавою моделі Sony Ericsson VAIO, яка так ніколи і не дісталася до полиць магазинів.

Їх опублікував тематичний ресурс XDA Developers. Відзначається, що це прототип смартфона Sony Ericsson під брендом VAIO, так і не потрапив в руки кінцевих користувачів.

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO

Він став попередником першого смартфона VAIO на основі операційної системи Android, який все-таки вийшов на ринок після того, як підрозділ VAIO відокремилося від Sony в окрему кампанію.

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO

Смартфон виконаний у рідкісному зараз форм-факторі бічного слайдера з апаратною клавіатурою QWERTY з можливістю встановити екран під кутом до клавіатури. Він оснащується 5,5-дюймовим екраном з масивними за сучасними мірками рамками і апаратними кнопками навігації. На нього встановлена «древня» версія Android 2.1 Eclair. Бренд VAIO чітко прописаний на задній панелі пристрою. Також на задній панелі розташована одинарна камера зі спалахом.

Читайте також: З’явились Живі Зображення Sony Ericsson Xperia Play 2.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Play Market забирає заряд акумулятора. Як це виправити?

Користувачі смартфонів постійно потребують різні програми, ігри, додатки і т.д. Все це не потрібно шукати в інтернеті та скачувати,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -