Home Новини сучасних технологій Функції Telegram, про які мало хто знає

Функції Telegram, про які мало хто знає

0

Telegram з кожним днем все більше завойовує популярність серед своїх користувачів. Це один із найкращих месенджерів для спілкування, листування, дзвінків, новин і т.д. Всі ми користуємось стандартними функціями, але і не здогадуємось, що є різні можливості про які ми знаємо і ніколи не використовували, а варто було б. Сьогодні хочемо розповісти про функції Telegram, які мало кому відомі, але точно стануть у нагоді під час користування.

Перша функція, здається, найцікавіша - відкладені повідомлення. В месенджері є можливість відправляти повідомлення не відразу коли ви його написали, а в певний час, або ж тоді коли співрозмовник буде онлайн. Це дуже зручно. Вам потрібно, наприклад, повідомити щось важливе. Ви пишете це, затискаєте кнопку надіслати і перед вами вискакує меню. Там обираєте "При появі в мережі" і користувач отримає ваше повідомлення саме тоді коли зайде в програму.

Цікаво: Платний Telegram. Скільки буде коштувати та чим відрізнятись?

Цікаво, але в Telegram можна дізнатись скільки всього повідомлень в конкретному листуванні. Для цього відкрийте потрібний діалог, в пошуку напишіть + або - і вам покаже інформацію про кількість всіх повідомлень. Можливо, не всім така інформація взагалі знадобиться, але функція однозначно оригінальна.

Ще одна корисна можливість - автовідповідач. Всі знають, що у Telegram можна дзвонити? Напевно що так, і всі цим вже давно користуються. Інколи буває, що людина зайнята і не може відповісти на дзвінок, або ж просто не чує. В такому випадку можна налаштувати автовідповідач і ваш співрозмовник буде отримувати від вас повідомлення в разі відсутності відповіді на дзвінок. Це може бути щось наприклад "зараз не можу відповісти. Передзвоню". Для встановлення цієї функції зайдіть в налаштування, оберіть розділ "Дані та пам'ять" і там натисніть "Відповісти повідомленням". Все, автовідповідач готовий.

Останнє, про що сьогодні поговоримо - пошук відео в YouTube та пошук гіфок. Це точно знадобиться майже кожному, хто активно спілкується в Telegram. Для пошуку введіть в повідомлені в потрібному чаті @gif та назву яку б хотіли знайти. Наприклад, @gif love. Якщо потрібно шукати щось із YouTube, то робиться це так само. Пишете @youtube і назву відео, яке хочете відправити.

Ось короткий список функцій, про які точно мало хто знав, але тепер точно скористається. Спробуйте кожну із них, щоб переконатись чи потрібні вони вам. Ми впевнені, що так ваше спілкування стане однозначно цікавіше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version