Home Новини сучасних технологій Платний Telegram. Скільки буде коштувати та чим відрізнятись?

Платний Telegram. Скільки буде коштувати та чим відрізнятись?

0
Платний Telegram. Скільки буде коштувати та чим відрізнятись?

Нещодавно було анонсовано нову функцію Telegram, а саме Telegram Premium. Це платна підписка, яка буде коштувати всього 4,99 долара в місяць. Чи купувати доступ до платних функцій чи ні, вибір кожного, але перш ніж зробити висновки, пропонуємо ознайомитись із можливостями, які будуть доступні після оплати підписки на Telegram Premium.

Загалом месенджером Telegram користується близько 700 000 000 людей. Ця величезна кількість користувачів кожного дня обмінюється повідомленнями, фото, відео та голосовими записами. Telegram дійсно став набирати популярності та все більше людей до нього приєднується кожного дня. Окрім стандартного профілю та функцій, тепер стала доступна ще й платна підписка.

Цікаво: Як очистити чат в Telegram і видалити повідомлення

Ось основні її переваги:
·Швидка загрузка файлів розміром до 4 Гб (в звичайній версії максимум 2 Гб).
·Можливість долучитись до 1000 каналів, замість обмеження в 500 в стандартному профілі.
·Можна закріпити вже не 5, а 10 потрібних чатів.
·Створення до 20 папок із чатами (в кожному до 200 листувань).
·Збереження до 10 стікерів.
·Написання довшої інформації про себе + додавання посилання.
·Загалом є можливість мати 4 акаунти в додатку, замість доступних 3.
·Premium бібліотека стікерів, ексклюзивні реакції та анімації.

Ось такий список нових функцій доступний тепер для підписників Telegram Premium. Але ті, хто не бажають платити за підписку і не потребують додаткових можливостей, не засмучуйтесь. Усі користувачі можуть далі спокійно користуватись безкоштовним профільом, не хвилюватись, що їм заборонять якісь функції. Окрім цього, розробники і далі будуть випускати оновлення для звичайних користувачів. Дуже тішить той факт, що усі функції в Telegram Premium основані на тих, які доступні не підписаним людям. Саме тому. користувачі, які не бажають платити кошти, можуть все одно користуватись усім, до чого звичкли раніше. А той, хто все ж таки планує стати користувачем Telegram Premium, буде мати величезний спектр різних можливостей і буде ще активнішим співрозмовником в Telegram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version