Home Новини сучасних технологій Google Assistant може заспівати неймовірно банальну “новорічну пісню”

Google Assistant може заспівати неймовірно банальну “новорічну пісню”

0

2020 рік завершується вже завтра і він був несхожий на будь-який інший. 2021 рік буде новим початком у кількох напрямках, і в новому році Google Assistant може заспівати неймовірно банальну “новорічну пісню”.

Ця надзвичайно банальна пісня, яка зараз доступна, може запускатися на більшості пристроїв Асистента за допомогою тригера “Гей, Google, заспівай новорічну пісню” На пристроях з екраном з’являється мила маленька анімація балу Таймс Сквер, щоб танцювати разом із загальноприйнятою мелодією.

У цій пісні Google бажає кращого 2021 року, а також нагадує слухачам, що Асистент доступний для “всіх ваших потреб у пошуку”. Вся мелодія також складається з 8-бітового звуку, що добре поєднується з роботизованим голосом Google Assistant.

Google Assistant також співатиме цю пісню в більшості регіонів. Наприклад, в Англії пісня співається в тій же мелодії, але з акцентом . Особисто мені це подобається більше! Інші голоси Асистента також підтримують цю пісню. Якщо на вашому пристрої встановлено іншу мову, ви можете виявити, що Асистент просто говорить тексти пісень, а не наспівує їх. Один користувач Twitter згадав, що це було іспанською мовою, і нам також сказали, що те саме відбувається і французькою.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version