Home Новини сучасних технологій Google Assistant отримає нові налаштування

Google Assistant отримає нові налаштування

0
Google Assistant отримає нові налаштування

Google Assistant отримає нові налаштування в розділі опцій. Окрім цього, буде введена пошукова система.
Також Гугл почав тестування цих змін в “Помічнику”. Велика ймовірність, що в найближчий час, ці всі оновлення будуть представлені для всіх користувачів.

Google Assistant дуже часто оновлюється і вдосконалюється. Дякуючи пошуковій системі можна буде швидше знайти те, що ви шукаєте. Зараз пошукова система виводиться на верх екрана і там ви можете ввести запит, який вас цікавить. Самі ж налаштування візуально схожі з типом Android 10. Також в налаштуваннях ви побачите такі розділи як: керування обліковим записом Google та ваші дані в Помічнику.

Є й зміни в розділі Пристрої. Зараз там відображаються пристрої, з якими працює Google Assistant. Також ви можете побачити фотографії гаджетів.

Але є один момент. Google Assistant з новими налаштуваннями буде доступним не для всіх.
Ці всі зміни з’являються в бета-версії оновлення програм Google під номером 11.4. Навіть якщо у вас встановлена ця версія, то велика ймовірність що нових налаштувань ви не помітите. Для того, щоб побачити нову версію, компанія повинна її активувати на своєму сервері. Будем очікувати нову інформацію, так як невідомо скільки часу займе пілотна програма.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.



NO COMMENTS

Exit mobile version