Home Новини сучасних технологій Бездротові навушники Sony WF-XB700

Бездротові навушники Sony WF-XB700

0

Бездротові навушники Sony WF-XB700 (де XB означає Extra Bass) – це перші бездротові навушники від Sony, які виходять із серії Extra Bass.
Навушники Sony WF-Extra Bass 700 оснащені акумулятором, який надасть вам 8 год автономної роботи і ще 8 годин зверху від кейса. Тобто сумарно ви отримаєте 16 годин роботи, що цілком достатньо.

Зарядка буде здійснюватися через USB-C. Відповідно ви зможете використовувати швидку 10-хвилинну зарядку, щоб прослуховувати музику додатково ще 1 год.
Бездротові навушники Sony WF-XB700 будуть доступні в продажі вже скоро і лише за 130 доларів, що цілком адекватна ціна для таких навушників.

Бездротові навушники  Sony WF-XB700

По дизайну також можна сказати декілька слів. Навушники будуть доступні в 2-х кольорах: чорному і синьому. На навушниках будуть кнопки для фізичного керування. Використовувати їх можна для відтворення музики, для відповіді на дзвінки, доступу до голосового помічника та регулювання гучності.
Тепер стосовно водонепроникності, навушники будуть мати рейтинг IPX4.

Рейтинг IPX4 також підтримують навушники Xiaomi Redmi Airdots і Motorola Verve Buds 110.

В навушниках буде використовуватися Bluetooth 5.0 і кожен навушник буде індивідуально підключеним. Гарнітура Sony підтримує AAC і SBC кодеки. Шумопоглинання тут відсутнє.

Будемо очікувати офіційну інформацію щодо доступності в Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version