Home Новини сучасних технологій Google Assistant тепер може планувати розумні домашні дії

Google Assistant тепер може планувати розумні домашні дії

0
Google Assistant тепер може планувати розумні домашні дії

Сьогодні надійшла інформація, що Google Assistant зможе планувати розумні домашні дії. Наразі Google впроваджує можливість контролю та налаштування інтелектуального домашнього обладнання на основі розкладу. 

Наприклад, ви можете попросити Асистента увімкнути лампу з лампочкою Philips Hue у визначений час або попросити Асистента виконати це в певний проміжок часу. Крім того, ви також можете попросити, щоб дія відбулася лише протягом певного періоду часу. “Гей, Google, увімкни світло на 5 хвилин” негайно увімкне світло, але вимкне їх через кілька хвилин без потреби в іншій команді.

Вперше про цю функцію було оголошено на виставці CES у січні 2020 року. Здається, ця функція працює зараз, але все ще може закінчитися з її випуском для користувачів. На сторінці підтримки Google повідомляє, що користувачі можуть запланувати дії Асистента на «кілька» днів вперед, але ця функція поки не працює на 100% .

Користувачі можуть запланувати ініціювання команди, вказавши час або тривалість. Наприклад:

  • "Гей, Google, увімкни світло через п’ять хвилин".
  • "Привіт, Google, увімкни світло о 7 ранку."

Команди можна запланувати на поточний день або інший день протягом наступного семиденного періоду. Наприклад, користувачі можуть сказати:

  • "Гей, Google, запусти мою кавоварку через тиждень о 17:00".

Це може здатися базовою функцією, але це один Асистент, якого довго не бракувало. Це також те, чого технічно не вистачає Amazon Alexa.

Примітно, що ця функція обмежена спеціально для розумних домашніх пристроїв. Ви не можете запланувати такі дії, як відтворення музики або використання процедур. Однак ця функція працює як на динаміках / дисплеях помічника, так і на смартфонах. Google також зазначає на своїй сторінці підтримки, що ви можете скасувати заплановані дії групою або для кожного пристрою.

Читайте також: Google готує корисне оновлення для любителів використовувати смартфон на ходу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version