Home Новини сучасних технологій Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані

Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані

0

Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані. Офіційний анонс Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro очікується 26 листопада цього року.

Довгоочікуваний смартфон Redmi Note 9 буде офіційно анонсований вже на цьому тижні, проте ще до анонса з’явилися майже всі подробиці про новинку. Тепер в китайській соціальній мережі Weibo опублікували першу фотографію Redmi Note 9 Pro у включеному стані.

Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані

Redmi Note 9 Pro отримав отвір для фронтальної камери в центральній верхній частині екрану, яка має досить широкі рамки з усіх боків, особливо в нижній частині.

Xiaщmi вже підтвердила, що це буде перший смартфон серії Redmi зі 108-мегапіксельною камерою, тоді як Redmi Note 8 Pro отримав 64-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Redmi Note 9 Pro отримає IPS-екран з частотою 120 Гц і однокристальну систему Snapdragon 750G, а також нову камеру. Очікується, що мова йде про 108-мегапіксельний датчик зображення Samsung ISOCELL HM2 оптичного формату 1 / 1,52 дюйма з пікселями розміром 0,7 мкм.

Офіційний анонс Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro очікується 26 листопада цього року.

Читайте також: Нові Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro на перших фотографіях.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version