Home Новини сучасних технологій Багатостраждальний смартфон Microsoft готується до релізу в Європі

Багатостраждальний смартфон Microsoft готується до релізу в Європі

0
Багатостраждальний смартфон Microsoft готується до релізу в Європі

Багатостраждальний смартфон Microsoft готується до релізу в Європі. Пристрій вже пройшло сертифікацію в Японії, Великобританії і Канаді.

Microsoft не так давно випустила смартфон Surface Duo з двома дисплеями і операційною системою Android. Відразу ж стало відомо, рамка навколо зарядного роз’єму часто тріскається, також з’явилися відомості про слабкий сигнал і високу затримку при передачі даних.

Незабаром після запуску цього пристрою в США компанія вирішила відмовитися від його поширення в інших регіонах. Тепер же Microsoft планує запустити Surface Duo в інших регіонах, починаючи з європейського ринку на початку наступного року. Примітно, що пристрій вже пройшов сертифікацію в Японії, Великобританії і Канаді.

Згідно з останніми повідомленнями, редмондской гігант веде переговори з операторами мобільного зв’язку в Великобританії про запуск Surface Duo на початку 2021 року. Однак неясно, чи дотримується компанія аналогічних термінів запуску для інших ринків.

Користувачі отримують два екрани діагоналлю 5,6 дюйма кожен. Дозвіл кожної панелі становить 1800 х 1350 пікселів, сумарний дозвіл рівний 2700 х 1800 пікселів. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 855. Ємність акумулятора становить 3566 мА · год, є підтримка 18-ватної зарядки. Корпус має товщину 4,8 і 9,6 мм в розкритому і складеному станах відповідно. Роздільна здатність камери становить всього 11 Мп.

Смартфон отримав підтримку стилуса, але не має NFC і підтримки 5G. Поки що не віриться, що він може скласти гідну конкуренцію смартфонам з гнучкими екранами, які поступово набирають популярність.

Читайте також: Смартфон Microsoft Surface Duo пройшов тест на міцність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version