Home Новини сучасних технологій Камера Redmi Note 9 5G Pro буде не дуже хорошою

Камера Redmi Note 9 5G Pro буде не дуже хорошою

0

Камера Redmi Note 9 5G Pro буде не дуже хорошою. Все заради ціни і товщини смартфона. Більше новин про смартфон.

На цьому тижні Xiaomi повинна представити смартфони Redmi Note 9 5G і Redmi Note 9 5G Pro. Головною різницею між цими двома смартфонами стануть основні камери дозволом 64 і 108 Мп відповідно.

Тепер же з’явилися подробиці про інші характеристики цих пристроїв. Відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station підтвердив, що Redmi Note 9 5G Pro отримає 108-мегапіксельну камеру, він також додав, що за характеристиками камера смартфона буде не дуже гарною, однак при цьому смартфон буде тонким і дуже недорогим.

Крім того, Лу вейбінг (Lu Weibing), віце-президент Xiaomi і лідер Redmi, підтвердив, що смартфон буде оснащений однокристальной системою Snapdragon 750G, яка підтримує датчики зображення роздільною здатністю до 192 Мп і запис відео дозволом 4K з розширеним динамічним діапазоном.

Камера Redmi Note 9 5G Pro буде не дуже хорошою

Також в Weibo опублікували зображення з передбачуваними характеристиками Redmi Note 9 5G Pro. Смартфон має отримати РК-екран з отвором і частотою оновлення зображення 120 Гц, акумулятор ємністю 4820 мА • год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт, два динаміка з підтримкою Hi-Res Audio, аудіороз'єм 3,5 мм, NFC, лінійний двигун і ІК -порт.

Читайте також: Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version