Home Новини сучасних технологій Презентацію смартфона Redmi Note 9 перетворять на концерт

Презентацію смартфона Redmi Note 9 перетворять на концерт

0

Презентацію смартфона Redmi Note 9 перетворять на концерт. Президент Xiaomi China і учасниці групи Florist Show проведуть ціле ток-шоу, присвячене запуску нових смартфонів.

Презентацію смартфона Redmi Note 9 перетворять на концерт

Компанія Xiaomi в черговий раз підтвердила, що презентація нової лінійки смартфонів Redmi Note 9 відбудеться в Китаї 26 листопада. Тепер же виробник опублікував подробиці про цей захід.

Компанія підтвердила, що спеціально запрошеними гостями заходу стануть учасниці популярної жіночої групи Florist Show, які виконають кілька композицій. Лу Вейбінг (Lu Weibong), генеральний директор бренду Redmi і президент Xiaomi China, і учасниці групи Florist Show проведуть ціле ток-шоу, присвячене запуску нових смартфонів.

На тізері, опублікованому компанією, йдеться «One Milion Goes Forward», що натякає на використання 108-мегапіксельної камери. Раніше відомий інсайдер Digital Chat Station повідомив, що за характеристиками камера смартфона буде не дуже гарною, однак при цьому смартфон буде тонким і дуже недорогим.

Старша версія буде оснащена однокристальної системою Qualcomm Snapdragon 750G, в той час як інші моделі серії будуть оснащені SoC MediaTek Dimensity 800U. Redmi Note 9 5G Pro повинен отримати РК-екран з отвором і частотою оновлення зображення 120 Гц, акумулятор ємністю 4820 мА • год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт, два динаміка з підтримкою Hi-Res Audio, аудіороз'єм 3,5 мм, NFC і ІК-порт.

Читайте також: Lenovo оголосила про запуск смартфона, який буде конкурувати з Redmi Note 9.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version