Реклама

Google готує до виходу першу версію Android 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Google готує до виходу першу версію Android 12. Вони мають намір слідувати торішньому графіку випуску попередніх версій нової операційної системи Android 12 для розробників. Як стало відомо, вчора було оновлено додаток Android Beta Feedback.

У 2019 компанія Google надала додаток Android Beta Feedback для Android 10, який дозволяє повідомляти про помилки, не відвідуючи веб-сайт системи стеження за помилками. Ця програма автоматично з’являється, коли ви встановлюєте попередню бета-версію для розробників. Аналогічний клієнт був випущений в минулому році в ході тестування Android 11.

Користувачі, які зберегли додаток Android Beta Feedback на своїх смартфонах, вчора отримали повідомлення про вихід нової версії під номером 2.15-betterbug.external_20201211_RC02. Джерела вказують, що це явно натякає на швидкий вихід попередньої версії Android 12 Developer Preview.

У минулому році версія Android 11 для розробників стартувала в лютому, тому очікується, що і Android 12 Developer Preview випустять в найближчі дні.

Імовірно, Google додала в Android Beta Feedback нові функції для поліпшення процесу зворотного зв'язку, однак поки що програма не працює.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi анонсувала смарт-матрас

Сьогодні, Xiaomi анонсувала смарт-матрас під назвою 8H Smart Mattress. Це матрас, який пропонує чудові функції для покращення вашого сну....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -