Реклама

Відомо, чому після перезавантаження смартфона, він починає гальмувати

Останні Новини

Смартфони інколи починають повільно працювати і гальмувати. Універсальним рішенням для багатьох є перезавантаження пристрою. Насправді ця дія дійсно приносить результат, адже виправляє багато помилок і закриває все непотрібне, але не завжди. Інколи після перезапуску нічого не змінюється і телефон продовжує довго думати і не виконувати поставлені задачі. Що ж тоді робити?

Справа в тому, що в одному із випадків перезавантаження не діє. Для початку переконайтесь, що на смартфоні немає вірусів, установивши антивірус. Якщо все в порядку, то залишається один варіант - автозапуск. Ви напевно чули про таке, але коли діло стосувалось комп'ютера. Там люди намагаються закрити все непотрібне. Але от про смартфон ніхто навіть не задумується. В телефонах так само є безліч програм, які автоматично починають працювати без запуску їх вручну і саме вони забирають таку дорогоцінну оперативну пам'ять. Це майже не стосується тих, в кого дійсно потужні пристрої, а в кого більше бюджетні моделі можуть скористатись нашими порадами.

Цікаво: Декілька порад, як покращити мережу на смартфоні

Для того, щоб закрити всі програми, що заважають нормально працювати, варто зайти в налаштування смартфона та зверху в пошуку шукати "Автозавантаження" (в деяких моделях "Автозапуск"). Відкриваєте список і бачите всі програми, які працюють в автоматичному режимі на фоні. Найкраще буде закрити абсолютно всі і оцінити роботу смартфона після цього. Потім за потреби можна буде включати ті, що дійсно потрібні. Ви помітите, що телефон став значно швидший, не гальмує та не думає, коли ви хочете щось зробити швидко.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony PlayStation 5 з’являється у Європі

Старт офіційних продажів нової приставки PlayStation 5 розпочався з минулого тижня у деяких країнах. Сьогодні список країн розширився і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -