Home Новини сучасних технологій Google IO 2020 цього року відміняється

Google IO 2020 цього року відміняється

0

Раніше повідомлялось, що Google IO 2020 цього року відміняється через спалах коронавірусу, потім надійшла інформація, що Google IO буде можливе тільки в цифровому форматі. Тепер же Google підтвердив, що прямої трансляції чи будь-яких цифрових подій також не буде.
Також Google не буде випускати оновлення для Chrome.

Ми піклуємось про здоров’я та безпеку наших розробників, службовців та місцевих громад – і відповідно до нещодавніх змін – ми, на жаль, не будемо проводити Google IO в будь-яких форматах.
Зараз найголовніше, що ми можемо зробити, – це зосередити свою увагу на допомозі людям у нових викликах, з якими ми стикаємося. Будь ласка, знайте, що ми залишаємось відданими пошуку інших способів ділитися оновленнями платформи через наші блоги розробників та форуми спільноти.
Подбайте про себе. Ми продовжуватимемо робити все можливе, щоб допомогти нашим громадам залишатися в безпеці.

Google IO 2020 цього року відміняється, хоч подія мала відбутися 12-14 травня цього року, але глобальна битва проти COVID-19 за останні кілька місяців вимагає численних технологічних подій. Google також нещодавно запустив офіційний інтернет-центр коронавірусу для надання надійного джерела інформації про пандемію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version