Реклама

Google компенсує користувачам iPhone збій додатку Google Photo

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Google не так давно вирішила перестати надавати безлімітне безкоштовне сховище для користувачів Google Photos (Google Фото). Тепер стало відомо про неприємний збій сервісу, який привів до «неточних» розрахунків обсягів і лімітів в хмарних сховищах користувачів при завантаженні фото і відео. Також надійшла інформація, що Google компенсує користувачам iPhone збій додатку Google Photo.

Такі неточні розрахунки могли привести до того, що користувач набував платну підписку Google One або переходив на більш дорогий тариф, оскільки отримав помилкове повідомлення про перевищення ліміту на зберігання.

Відзначається, що помилка була присутня в Google Photos протягом всього 2020 року, починаючи з січня, але тепер вона вже виправлена.
Як повідомили самі розробники, збій торкнувся «обмеженого» кількості користувачів. Google також запевнила, що всі завантаження збережені, а збій пов'язаний тільки з неправильним розрахунком норм, які виділяються для Gmail, Google Drive і Google Photos.

Відносно користувачів iPhone і iPad, які купили або перейшли на більш дорогий тариф Google One, компанія зажадала повернення коштів в App Store в рамках підписки Google One з 8 січня по 20 жовтня.

Журналісти змогли отримати від Google підтвердження, що збій не зачепив користувачів Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi починає диктувати всім клієнтам свої нові правила

Напевно одне єдине, що нервує всіх користувачів пристроїв Apple, так це те, що Apple змушує всіх своїх клієнтів ремонтувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -