Home Новини сучасних технологій Google Maps отримав зручний режим для водіння

Google Maps отримав зручний режим для водіння

0

Google Maps отримав зручний режим для водіння. Режим Assistant Driving Mode доступний у вигляді превью.

Компанія Google представила зручний для водіїв режим голосового помічника – Assistant Driving Mode. Правда, поки функція доступна у вигляді превью в Google Maps.

Google Maps отримав зручний режим для водіння

«Доброзичливий» для водіїв інтерфейс з’явиться спочатку для користувачів в США на пристроях з системною англійською мовою. В цьому режимі користувачеві доступні великі кнопки з основними діями і функціями додатків. У ньому можна легко відправляти текстові повідомлення за допомогою голосового введення, здійснювати і приймати дзвінки, «прочитати» вголос повідомлення, швидко повернутися до вікна навігації, і так далі.

Також в Assistant Driving Mode є відтворення музики з Spotify або YouTube Music, а також подкастів Google Podcasts з оптимізованим інтерфейсом.

Нагадаємо, компанія Google представила спеціальний режим для водіння Driving Mode в голосовому помічнику Google Assistant (Асистент Google) ще півтора роки тому на заході Google I / O 2019.

Читайте також: Google Maps отримав корисні функції для велосипедистів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version