Home Новини сучасних технологій Google навчить користуватися мобільним браузером Chrome

Google навчить користуватися мобільним браузером Chrome

0

Google навчить користуватися мобільним браузером Chrome. Стосується як новачків, так і досвідчених користувачів. Компанія вирішила запустити навчальні відео.

Компанія Google зробила крок, який полегшить використання на «повну котушку» мобільної версії фірмового браузера Chrome. Щоб вирішити цю проблему, Google вирішили додати спеціальні навчальні відео в браузер. Зараз вони випробовуються на тестових версіях Chrome Dev і Canary. У цих збірках з’явився прапор # video-tutorials, активувавши який користувач отримує доступ до картки з роликами під значками сайтів на сторінці нової вкладки.

У новій картці регулярно змінюються ролики, коли користувач подивиться їх все, натискання на картку відкриє список всіх доступних навчальних роликів. Також у відеоплеєра передбачена кнопка «Поділитися».

Відзначимо, що на даному тестовому етапі відеоролики використовуються «не по темі» - вони взяті з додатка Google Go і до Chrome не мають відношення. Однак заголовки в повному списку роликів показують тематику майбутніх справжніх відео для Chrome. На даний момент відомо, що вийдуть такі відео - «Як використовувати Chrome», «Як завантажити контент на потім», «Як шукати за допомогою Chrome», «Як шукати за допомогою голосу» і «Як використовувати інкогніто».

Судячи з усього, Google замінить тимчасові ролики з Google Go на коректні ролики з інструкціями по Chrome, коли функція почне поширюватися для ширшої аудиторії.

Читайте також: У мобільному Chrome з’явиться довгоочікувана функція.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version