Home Новини сучасних технологій Нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro

Нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro

0
Нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro

Нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro. Власники ноутбуків 2013 і 2014 років масово скаржаться.

Компанія Apple випустила кілька днів тому нову операційну систему для комп’ютерів – macOS Big Sur . Однак не у всіх користувачів оновлення пройшло гладко, у деяких установка macOS Big Sur привела до втрати працездатності ноутбука.

В мережі почали масово скаржитися власники 13-дюймових MacBook Pro кінця 2013 року і середини 2014 року – під час установки macOS Big Sur ноутбук просто перетворюється в «цеглина». Подібні скарги є на різних форумах, в соціальному новинному ресурсі Reddit і в офіційному співтоваристві підтримки Apple.

В основному вони розповідають, що під час установки macOS Big Sur ноутбук «застряг», показуючи чорний екран. Комбінації клавіш для скидання стають недоступні після запуску оновлення, включаючи скидання параметрів пам'яті NVRAM або PRAM, запуск в безпечному режимі і відновлення через Інтернет. В результаті, користувачам недоступні способи якось обійти чорний екран і повернути ноутбук до життя.

Поки Apple не випустить виправлення цієї помилки, краще почекати з установкою macOS Big Sur на MacBook Pro кінця 2013 року і середини 2014 року.

Читайте також: Новий MacBook Air виявився швидшим за Mac Pro 2019 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version