Реклама

Google почне записувати та зберігати телефонні розмови

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ще рік тому було відомо, що Google почав працювати над додаванням підтримки записи розмов в додаток Google Phone. Незабаром після цього функція була представлена ​​в лінійці Pixel, за нею послідували декілька пристроїв Nokia і Xiaomi. Зараз Google працює над поліпшенням цієї функції, яка допоможе вам автоматично записувати дзвінки з невідомих номерів. Сьогодні стало відомо, що Google почне записувати та зберігати телефонні розмови.

При розборі останнього оновлення для додатка Google Phone (версія 59) були виявлені нові рядки коду, що вказують на майбутні функції. У коді згадуються деякі нові діалогові повідомлення, які будуть попереджати користувачів про цю функцію після її виходу.

«Ви або інша людина, що бере участь в дзвінку, можливо, перебуваєте в країні, де потрібна згода на запис. Всі будуть заздалегідь повідомлені про те, що дзвінок записується. Ви повинні дотримуватися законів про записи розмов. Записи зберігаються тільки на вашому телефоні ».

Після заяви про відмову від відповідальності користувачі побачать діалогове вікно підтвердження з питанням, чи хочуть вони включити автоматичну запис дзвінків для номерів, яких немає в їхньому списку контактів. Він включатиме дві опції: «Завжди записувати» і «Скасувати». У рядках коду також згадується перемикач для функції, який повинен відображатися в налаштуваннях програми.

Джерело додає, що, хоча ви можете встановити додаток Google Phone майже на всі пристрої Android, функція запису дзвінків доступна тільки на деяких телефонах в певних регіонах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi готується представити компактний Mi Power Bank 3 Ultra

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi готується представити компактний Mi Power Bank 3 Ultra на європейському ринку  . Як випливає з назви,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -