Home Новини сучасних технологій Google представляє нову програму, яка допоможе малим підприємствам

Google представляє нову програму, яка допоможе малим підприємствам

0
Google представляє нову програму, яка допоможе малим підприємствам

Google представляє нову програму, яка допоможе малим підприємствам. Мова йде про спрощення процесу управління робочими телефонами, які впроваджують пристрої Android.

Android Enterprise Essentials описується Google як безпечна послуга управління мобільними пристроями, створена командою Android. Мета – зробити управління мобільними пристроями (МДМ) у меншому масштабі менш складним, забезпечивши підприємства інструментами, необхідними для захисту своїх даних.

Google називає функціональність Android Enterprise Essentials “критичним набором функцій за замовчуванням”. Ці функції пристосовані для підприємств із простішими потребами та меншим бюджетом.

Основні компоненти, які застосовуються автоматично при реєстрації бізнесу

  1. Вимагає блокування екрана та шифрування на пристроях для запобігання несанкціонованому доступу до даних компанії.
  2. Застосування обов’язкового захисту від зловмисного програмного забезпечення, забезпечуючи постійне увімкнення Google Play Protect, а співробітники не можуть завантажувати програми поза Google Play Store.
  3. Надання можливості стирати всі дані компанії з пристрою на випадок його втрати або викрадення. 

Компанія Google заявила, що компанії можуть просто придбати пристрої як частину програми, яку рекомендує Android Enterprise, і передавати їх співробітникам із уже існуючою постійною політикою.

"Підприємства все частіше заявляють нам, що їх головне значення для інвестицій - це безпека та підвищення продуктивності користувачів", - сказав Марк Боукер, старший аналітик Enterprise Strategy Group. «Під час перевірки ESG Android Enterprise Essentials швидко стало очевидним, що прості можливості управління та бездоганний досвід співробітників забезпечують впевненість у безпеці бізнесу та безпечніші умови роботи для працівників».

Google заявив, що Android Enterprise Essentials ідеально підходить для малого та середнього бізнесу, але також може працювати для великих організацій. Програма знаходиться на початковому етапі розгортання з дистриб’юторами Synnex у США та Tech Data у Великобританії. Як тільки програма стане загальнодоступною наступного року, Android Enterprise Essentials стане доступним у торгових посередників.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version