Home Новини сучасних технологій Samsung готується показати свій новий Galaxy Chromebook 2

Samsung готується показати свій новий Galaxy Chromebook 2

0

Samsung не є найбільшим ім’ям серед виробників Chromebook, але минулого року компанія спробувала свої сили у створенні висококласного ноутбука під управлінням ОС Google. Зараз, схоже, Samsung готується показати свій новий Galaxy Chromebook 2.

Еван Бласс повідомив у Voice, що Samsung працює над продовженням минулорічного Galaxy Chromebook, просто під назвою Galaxy Chromebook 2. Бласс заявив, що жодні специфікації та зображення ще не були опубліковані, але вони повинні з’явитися в найближчий час.

Samsung готується показати свій новий Galaxy Chromebook 2

Тим не менш, ми можемо припустити кілька речей. З одного боку, це, мабуть, буде принаймні дещо провідний Chromebook. Попередня модель пропонує 4K AMOLED-дисплей, перший для будь-якого Chromebook, підкріплений процесором Intel Core i5 10-го покоління, 256 ГБ пам’яті та 8 ГБ оперативної пам’яті. Здається розумним сподіватися, що друге покоління піде цими слідами.

Окрім специфікації, найбільше, що ми сподіваємось побачити з цього продовження, - це покращений час автономної роботи. Galaxy Chromebook високо оцінили через продуктивність, дизайн, дисплеї і в загальному відгуки були хороші. Але одна особливість псувала загальну картину - автономність роботи. Samsung навіть визнав таке через пару місяців . Сподіваємось, що ця нова модель зробить особливий акцент на виправленні цієї дуже прикрої вади.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version