Home Новини сучасних технологій Додаток Google Maps отримає маркери пішохідних переходів та багато іншого корисного

Додаток Google Maps отримає маркери пішохідних переходів та багато іншого корисного

0

Карти Google – це безцінний інструмент, коли ви хочете обійти місто, і навіть якщо деякі доповнення до сервісу в кращому випадку сумнівні , це, як правило, покращується лише з кожним оновленням. Це також стосується останньої бета-версії, версії 10.56.0 . Сьогодні ми дізналися, що Додаток Google Maps отримає маркери пішохідних переходів та багато іншого корисного. Він отримає можливість для більш точного розрахунку плати за послуги проїзду. У деяких місцях ми також помітили маркери будівельних номерів.

Бета-версія вводить новий пункт меню в налаштуваннях Карт,  послуги проїзду. Схоже, зараз Uber є єдиним підтримуваним партнером, але можливо, меню заповнюється більшою кількістю служб в інших країнах. Коли ви перемикаєтесь на Uber, спливаюче вікно повідомляє вам, що Карти дадуть вам точніші тарифи, надсилаючи інформацію про маршрут до компанії, що розподіляє поїздки.

Цілком можливо, що ця функція все ще перебуває на початкових стадіях розробки, оскільки ми не змогли помітити різницю в цінах, коли порівнювали результати спільного руху до і після активації опції обміну даними. Діапазон все ще був таким же великим, як і раніше. Можливо, нам доведеться почекати стабільного випуску для кращих результатів.

Також повідомляється, що в бета-версію додала для номери будівель та маркування пішохідних переходів, хоча, схоже, вони є частиною змін на стороні сервера, доступних лише для кількох міст, які для деяких доступні в попередніх версіях Карт. Ви можете помітити їх, наблизивши вулиці в таких місцях, як Нью-Йорк. Це чудове доповнення для пішоходів після введення світлофорів у попередньому оновленні.

Схоже на те, що послуги проїзду та номери будівель повинні бути доступні в найближчий час. Очікуємо на оновлення до стабільної версії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version