Home Новини сучасних технологій Google Shopping представляє топ найкращих подарунків цього року

Google Shopping представляє топ найкращих подарунків цього року

0
Google Shopping представляє топ найкращих подарунків цього року

Google використовує свій досвід як пошукова компанія, щоб допомогти вам знайти ідеальні (або, точніше, найбільш шукані) подарунки для особливих людей у ​​вашому житті. Сьогодні ж, Google Shopping представляє топ найкращих подарунків цього року для всіх типів людей у ​​вашому списку.

Прекрасно анімований путівник подарунків складається з продуктів, які можуть бути цікавими для шести архетипів: шеф-кухаря, спортсмена, технічного спеціаліста, декоратора, гуру оздоровлення, гравця та дітей. Кожен розділ можна розширити та запропонувати списки найпопулярніших товарів, усі зв’язані з відповідним списком Google Shopping. Додатковий текст дає уявлення про те, що цікавило людей цього року.

Техніки та геймери були найбільше раді останньому поколінню консолей та GeForce RTX 3080. Але в списку техніків є також три продукти Google: Pixel 5 посідає четверте місце після Apple Watch Series 6 та iPhone 12, а потім – Google Chromecast з Google TV та Pixel 4a. Вони потрапили на шосте та дев’яте місця відповідно. Ви також знайдете Galaxy Note20 Ultra, Amazon Echo Dot, iPad Air 4 та Samsung Galaxy Watch3 у списку.

Топ-16 найпопулярніших подарунків для геймерів та любителів ґаджетів

  1. ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080
  2. Apple Watch Series 6
  3. Apple iPhone 12
  4. Google Pixel 5
  5. Apple iPad Air 4
  6. Google Chromecast з Google TV
  7. Amazon Echo Dot
  8. Samsung Galaxy Note20 Ultra
  9. Google Pixel 4a
  10. Samsung Galaxy Watch3
  11. LG OLED-CX 4K UltraHD
  12. Apple Beats Studio3
  13. Samsung 70 "4K UltraHD
  14. Сонос Arc Soundbar
  15. Samsung Galaxy Z Fold2
  16. Roku Express HD

Рецепти, кухонний інструмент та аксесуари, посуд для випічки та кухонний посуд користувалися великим попитом у кухарів. Кількість пошуків подарунків "гуру здоров’я", таких як подарункові кошики та пакети допомоги, цього року зросла навіть на 130% - цікаво чому.

Ви можете отримати доступ до путівника з подарунків з будь-якої точки світу, але він враховує лише тенденції США. Деякі товари можуть бути недоступні у всьому світі, і в інших країнах можуть спостерігатися зовсім інші тенденції. Якщо ви зацікавлені, ознайомтеся з посібником із посилання нижче.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version